Spring naar inhoud

Impact School

Geplaatst op: 18 augustus 2021

IMPACT SCHOOL is een innovatief onderwijsprogramma met persoonlijke begeleiding voor Amsterdamse jongeren die willen ondernemen of de ondernemende werknemer willen worden. Talentontwikkeling, ondernemerschap en zelfvertrouwen vormen een belangrijk onderdeel van deze leergang. Het innovatief onderwijsprogramma wordt ingezet om (persoonlijke) doelen te halen en de groep kennis te laten maken met ondernemerschap. 

 

"IMPACT SCHOOL is bedoeld voor Amsterdamse (kansarme) meiden en jonge vrouwen die graag hun interesse in ondernemerschap of carrière als werknemer willen gaan professionaliseren."

Klaar voor de start!

IMPACT SCHOOL is een uniek programma aangeboden aan kwetsbare meiden en jonge vrouwen in Amsterdam Nieuw/West, ontwikkeld door Bureau YAN en DOCK Nieuw-West. IMPACT SCHOOL versterkt jonge talenten en startende talenten in hun ambitie om zich op creatief en zakelijk gebied verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt IMPACT SCHOOL carrièrekansen aan deze doelgroep door ze werkervaring en deskundig netwerk aan te bieden. IMPACT SCHOOL is bedoeld voor Amsterdamse (kansarme) meiden en jonge vrouwen die graag hun interesse in ondernemerschap of carrière als werknemer willen gaan professionaliseren. Creativiteit in opdrachten, talentontwikkeling en ondernemerschap zijn de sleutelwoorden van IMPACT SCHOOL.

Schrijf je nu in via de website van IMPACT SCHOOL

 

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht

Login om verder te gaan
refresh

Cancel