Spring naar inhoud

Leren in de natuur

Geplaatst op: 27 juli 2021

Wat is er lekkerder dan buitenspelen in de natuur!? Niks natuurlijk, zeker op een zomerse vakantiedag. Tijdens MidzomerMokum zijn er onder andere te gekke activiteiten op vijf Amsterdamse schooltuinen; groene plekjes vol avontuur!

 

Tijdens de ‘zomerweken’ kun jij samen met leeftijdsgenoten een middag spelen en leren in de natuur.

Groene oases

Niet alleen in de zomer leren Amsterdamse kinderen over natuur en milieu. De schooltuinen komen jaarlijks honderden klassen om met de handen in de modder te zien en te voelen hoe bijvoorbeeld ons voedsel groeit. Op diverse ‘ groene oases’  in de stad, al meer dan honderd jaar! Tijdens de ‘zomerweken’  kun jij samen met leeftijdsgenoten een middag spelen en leren in de natuur. Ook bij jou in de buurt, op de schooltuinlocaties in de stadsdelen Zuidoost, Oost, Noord, Nieuw-West en West. Meld je snel aan voor een middag buitenplezier.

Wil je vanuit een lekkere bioscoopstoel op groot scherm de avonturen op de schooltuin beleven? Kom dan gratis naar de Schooltuinen bioscoopfilm in een van de deelnemende bioscopen. Onder andere bij Pathe de Munt in CentrumPathe Arena in Zuidoost  of Pathe Noord. Natuurlijk ook dé kans om deze mooie bioscoopzalen te bekijken met je vriendjes of ouders.

 

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht

Login om verder te gaan
refresh

Cancel