Spring naar inhoud

Toegankelijke activiteiten voor kinderen met een handicap

Geplaatst op: 21 juli 2022

MidzomerMokum is er voor alle kinderen in Amsterdam. Dus ook voor kinderen met een handicap. Er is sport, muziek, theater, kunst, techniek en nog veel meer voor iedereen tot 23 jaar. Hier vind je een overzicht van de activiteiten die speciaal toegankelijk zijn gemaakt voor kinderen met een handicap. 

 

MidzomerMokum is voor alle kinderen in Amsterdam

Overzicht activiteiten

 • Maak je eigen unieke gravure
  Samen mooie gravures maken met verschillende technieken, zoals houtsnede en monoprint. Deelname is gratis.
  Aanmelden
 • BBQ picknick
  Gezellige picknick voor meiden. Deelname is gratis. 
  Aanmelden
 • Bezoek Nemo science museum 
  Leer experimenteren tijdens een bezoek aan het Nemo science museum. Deelname is gratis, neem een opgeladen ov-kaart mee en eigen eten en drinken.
  Aanmelden
 • Cybercrime escaperoom 
  Lukt het jou om te ontsnappen uit de escaperoom? Doe mee aan de spelletjes! Deelname is gratis, lunch is inbegrepen. 
  Aanmelden
 • To queer or not to queer
  Ga mee op ontdekkingsreis naar jouw (queer) identiteit! Een middag vol inzichten, glitter, karaoke en toffe gesprekken. Deelname is gratis.
  Aanmelden
 • The human body game
  Wat weet jij allemaal over jouw lichaam? Waarom verandert ons lichaam in de pubertijd? En waar komen babies eigenlijk vandaan? Test jouw kennis tijdens deze toffe game! Deelname is gratis.
  Aanmelden
 • Seksualiteit: wat wil je nou?
  Ben je een jongen en snap je echt helemaal niks van wat meisjes nou willen of bedoelen? Of ben je een meisje en wil je leren hoe je duidelijk kunt maken aan jongens wat je wel en niet wilt? Deze middag is voor iedereen die het andere geslacht beter wil leren begrijpen! Deelname is gratis. 
  Aanmelden
 • Weerwolven
  Het is nacht in Wakkerdam. De weerwolven teisteren de burgers van Wakkerdam opnieuw. En niemand is veilig! De volgende morgen wordt iedereen wakker behalve…. Doe mee aan dit spannende spel! Deelname is gratis. 
  Aanmelden
 • Nintendo gameplay
  Maak kennis met diverse game consoles van vroeger en van nu! Super Nintendo, Gamecube, Nintendo Wii en Nintendo switch! Games zoals streetfighter, Mariokart, Donkey Kong en Super Smashbrothers komen zeker aan bod. Deelname is gratis. 
  Aanmelden
 • NDSM kinderatelier 
  In de zomer-editie van het NDSM-Kinderatelier ga je aan de slag met reflectie, wind en beweging. Deelame kost €2,50 voor stadspashouders en €5 normale prijs. 
  Aanmelden
 • Studio Wisseloord
  Wisseloord is dé muziekstudio van Nederland waar alle bekende artiesten hebben opgenomen. Er is ruimte om lekker te schrijven en op te nemen. De uitdaging is om samen te werken en samen mooi muziek te maken. Deelname is gratis. 
  Aanmelden
 • Silent cinema
  Een leuke film opzetten achter de Valk ( op het grasveld) waar jongeren uit de buurt, jong en oud van de film kunnen genieten. Voor popcorn en lekkere drankjes wordt gezorgd. Deelname is gratis.
  Aanmelden

Deel dit nieuwsbericht

Login om verder te gaan
refresh

Cancel