Spring naar inhoud

Jeugdsportfonds

Geplaatst op: 21 juli 2021

Vervelen is deze zomer echt geen optie! Door de hele stad zijn er verschillende leuke sport – en spelactiviteiten waar je vaak gratis aan mee kan doen. Maak kennis met veel nieuwe sporten in de stad die je vast nog niet allemaal hebt geprobeerd: paardrijden, BMXen, een echte AJAX-clinic volgen, inlineskaten, freerunnen, skateboarden, supboarden, optimist zeilen, kanoën, 3x3 basketbal, midgetgolfen, tennis, streethockey, beachvolleybal, poldersport, Koreaanse zwaardkunst, zelfverdediging, kickboksen en nog heel veel meer!

 

Wil jij na MidzomerMokum blijven sporten? Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt graag mee!

Doe een aanvraag!

Ontdek jij tijdens de Midzomer Mokum een sport die je helemaal te gek vindt en het liefst het hele jaar wil blijven doen? Geef je dan op bij de sportaanbieder in jouw buurt.

Lijkt dit voor jou helaas niet mogelijk omdat je ouders dit (even) niet kunnen betalen? Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt graag (mee) aan jouw contributie zodat ook jij gewoon mee kan doen!

Doe een aanvraag bij ons fonds en wij betalen tot maximaal € 300,- mee aan jouw contributie. Heb je ook spullen nodig? Vraag die direct aan bij de aanvraag. Je ontvangt dan een waardebon voor attributen die ingeleverd kunnen worden bij een winkel of eventueel de sportclub zelf. Een aanvraag kan je heel gemakkelijk online doen via www.stichtingsina.nl/sport / 020-2441972 of via een ‘intermediair’ (dit is bv een Ouder- en Kindadviseur op school, (gym)docent, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker). Heb je een stadspas? Dan kan je bij een aantal clubs in Amsterdam ook direct je pas scannen in ruil voor een jaar gratis sporten.

Lees hier verder over hoe het Jeugdfonds Sport Amsterdam en hoe wij kunnen helpen.

 

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht

Login om verder te gaan
refresh

Cancel