Spring naar inhoud

OZOSchool: bereid je voor op het mbo

Geplaatst op: 23 juni 2022

Wil jij het beste uit jezelf halen? Start jij volgend jaar op een mbo-opleiding in Amsterdam en wil je alvast ervaren hoe het is om op een mbo-school te zitten? Dan is er speciaal voor leerlingen zoals jij de OZOSchool. In deze week vol sportieve en creatieve activiteiten, bereiden je jezelf voor op je vervolgopleiding na jouw vmbo.

 

Maak een spetterende start op het mbo!

Mbo-marktplaats

OZOSchool biedt jou een inkijkje in het leven van de mbo-student. In een week tijd leer je extra skills waarmee je uitstekend voorbereid naar je mbo-opleiding gaat. Iedere dag groei je een stukje door de trainingen, de coaching, tijdens de workshops en door inspirerende docenten. Zo heb jij straks een spetterende start. 

 

Twijfel je of heb je nog geen opleiding gekozen? Bezoek dan de mbo-marktplaats. Dat is een mini-beurs waar je je kunt oriënteren op alle mbo-opleidingen in de regio. Specialisten staan daar voor jou klaar om met je te praten over jouw studiekeuze.

 

Praktische informatie

Datum

Maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli 2022 van 10:00 tot 15:00 uur

 

Locaties

OZOSchool vindt plaats op vier locaties in Amsterdam

  • ROC TOP Events & Hospitality, NDSM-Straat 1, 1033 SB Amsterdam
  • ROC TOP Business, Vlaardingenlaan 15, 1062 HM Amsterdam
  • ROC Op Maat – ROC van Amsterdam, Bijlmerdreef 1289, 1103 TV Amsterdam
     

Deelname is gratis én je krijgt aan het eind een certificaat voor je deelname! Je kunt je hier inschrijven en je meteen opgeven voor de activiteiten die je wil bijwonen.

 

Over OZOSchool

OZOSchool is een initiatief van het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen. Het ROC van Amsterdam, ROC Top, Hout- en Meubileringscollege en MediaCollege Amsterdam zijn partners. Heb je vragen? Neem dan contact op met de Outreach coördinator OZOSchool Nelleke Maayen, mail: registratie@ozoschool.nl, tel: +316 1662 4775. 

 

Deel dit nieuwsbericht

Login om verder te gaan
refresh

Cancel