Spring naar inhoud

Leuke dingen doen met Stadspas

Geplaatst op: 4 augustus 2021

De zomer is losgebarsten! Tijdens Midzomermokum kun je door de hele stad fantastisch leuke dingen doen. Te gekke activiteiten op het gebied van sport, muziek, theater, kunst, techniek en meer. Wat zou het gaaf zijn als je dat het hele jaar kan doen! Lukt dit voor jou helaas niet omdat je ouders een laag inkomen en weinig vermogen hebben? Vraag dan een Stadspas aan! (foto door: Fokke van Saane)

 

"Met de Stadspas kun je gratis of met hoge korting naar het zwembad, theater en dagjes uit. Het hele jaar zijn er leuke acties voor iedereen."

Doe een aanvraag!

Met de Stadspas kun je gratis of met hoge korting  naar het zwembad, theater en dagjes uit. Het hele jaar zijn er leuke acties voor iedereen. Daarnaast zijn er extra acties voor kinderen tot en met 14 jaar:

  • Tijdens alle schoolvakanties en met Sinterklaas zijn er extra acties. Die acties mag je allemaal doen. Soms moet je bij deze acties bijbetalen, maar vaak niet. Elke vakantie krijg je een brief met de acties. Ze staan ook op de website.
  •  Je mag 2 cursussen per jaar kiezen uit de Kidsgids. Bijvoorbeeld dans- of zangles, kickboksen of knutselen. Deze gids krijg je elk jaar in de bus. Voor de cursussen betaal je een klein bedrag.
  • Het hele jaar mag je naar speelparadijs Ballorig en naar het zwembad. Hiervoor betaal je een klein bedrag.
  • Je krijgt geld op je Stadspas. Dit geld noemen we kindtegoed. Met het kindtegoed kunnen je ouders spullen kopen zoals kleding, schoolspullen, schoenen en boeken.

Het hele jaar sporten

Ben je tussen de 2 en 18 jaar en en wil jij voetballen, tennissen, judoën, turnen of een andere leuke sport doen? Meld je dan zelf aan met je Stadspas bij de sportvereniging van je keuze. De gemeente betaalt (mee aan) jouw sportabonnement (vergoeding tot maximaal € 300,- per jaar).
Lees meer over Sporten met de Stadspas
 

Lees hier verder over de Stadspas.

 

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht

Login om verder te gaan
refresh

Cancel