Spring naar inhoud

Leuke dingen doen met Stadspas

Geplaatst op: 18 juli 2023

 

De zomer is losgebarsten! Tijdens Midzomermokum kun je door de hele stad fantastisch leuke dingen doen. Te gekke activiteiten op het gebied van sport, muziek, theater, kunst, techniek en meer. Wat zou het gaaf zijn als je dat het hele jaar kan doen! Lukt dit voor jou helaas niet omdat je ouders een laag inkomen en weinig vermogen hebben? Vraag dan een Stadspas aan! (foto door: Fokke van Saane)

 

De Stadspas, daar doe je meer mee!

 

Het hele jaar zingen, dansen, toneelspelen, schilderen en nog veel meer!

Heb jij tijdens Midzomermokum een leuke actie van de Stadspas gedaan? De meeste clubs die meedoen aan Midzomermokum hebben het hele jaar door cursussen. Kinderen t/m 14 jaar met een Stadspas kunnen hieraan meedoen. Dansen, zingen, muziek maken, sporten, acteren of schilderen: het kan allemaal! Er zijn 144 cursussen waar je in het schooljaar van 2023/2024 uit kunt kiezen! Je vindt ze allemaal in de Kidsgids. (De nieuwe uitjes voor 2023/2024 komen in augustus op de website.) Dus kijk of jij bij deze aanbieders een toffe cursus kunt doen.

 

Sporten bij een sportclub

Ben jij nog geen 18 jaar en wil jij voetballen, tennissen, basketballen judoën, turnen of een andere leuke sport doen? Meld je dan zelf aan met je Stadspas bij de sportclub van je keuze. De gemeente betaalt (mee aan) jouw sportabonnement. Lees meer: https://www.amsterdam.nl/stadspas/sporten-stadspas/

 

Uitjes in de schoolvakantie

Elke schoolvakantie zijn er acties voor kinderen van 3 t/m 14 jaar. Fun forest, lasergamen, Artis, naar de bioscoop, met de boot naar Pampus: er is altijd superveel te doen. Vaak mag je een begeleider meenemen voor dezelfde prijs; een van je ouders of je opa of oma bijvoorbeeld. De acties staan op onze website en je krijgt de kidsmailing ook altijd met de post thuis.

 

De grotemensenuitjes!

Alle uitjes voor volwassenen mag jij ook gewoon doen. Kijk hier of er iets voor je bij zit.

 

Vraag een Stadspas aan!

Heb jij zin om erop uit te gaan? Misschien heb jij recht op een Stadspas. Lees de voorwaarden en vraag ‘m aan.

 

 

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht

Login om verder te gaan
refresh

Cancel